Skip to main content

Interioare

Livingul
Este încăperea cea mai mare și mai luminoasă din casă, cu dimensiunile, ca ordin de mărime, de 3,5 m x 7 m. Livingul este rezultatul închiderii a ceea ce fusese terasa casei, organizată în jurul fântânii. Actualmente fântâna este îmbrăcată în masca de lemn natur care se vede în fundalul fotografiei. Sub podea este amplasat un hidrofor care preia apa din fântână pentru instalațiile sanitare. Ferestrele se deschid prin culisare laterală și, la fel ca toate ferestrele și două dintre ușile de exterior, sunt dotate cu plase pentru insecte.

1. Hidrofor

Accesul la hidrofor se face dinspre fațada casei, printr-o ușă mică de termopan.

2. Bucătărie

Spațiul destinat bucătăriei este inserat în spațiul livingului, de care este despărțit printr-un pult în spatele căruia este amplasată o chiuvetă. Ușa din spatele bucătăriei deschide accesul spre grădină.

3. Spre coridor

În partea opusă ușii de acces în grădină este coridorul corpului mare de clădire.

4. Living

Din alte unghiuri.

5. Living

Spre baie și camera tehnică.

6. Baie

Dimensiuni: 3,5 m x 1,5 m.

7. Cameră tehnică

Locul destinat viitoarei centrale termice a casei are și racorduri la rețeaua de apă, inclusiv pentru o mașină de spălat. Dimensiuni: 3,5 m x 1,5 m.

8. Camera 1

Camera dinspre stradă are dimensiunile 4 m x 4 m. Tavanul este nefinalizat, sunt necesare panouri de regips, așa cum sunt montate în celelalte camere.

9. Camera 2

Camera din mijloc are fereastra spre biserica greco-catolică și dimensiunile de 3 m x 4 m.

10. Camera 3

Camera dinspre grădină are dimensiunile de 4 m x 5 m.

11. Intrare

Ușa de acces în casă este în dreptul intrării în camera din mijloc. Marginile acestei intrări sunt nefinisate, în ideea montării eventuale a unui viitor toc de ușă.

12. Camera 4

Este prima încăpere din corpul mare de clădire. Dimensiuni: 4,5 m x 5 m. Este pregătită pentru renovare, care ar trebui să includă deschiderea unei ferestre mari, de 2 metri lungime, în peretele din fundal, înspre grădină. După living este a doua încăpere ca mărime din casă și ar putea servi ca un al doilea living, cu o splendidă vedere spre grădină.

13. Celelalte încăperi

Corpul mare de clădire mai conține 3 încăperi, care își așteaptă renovarea.

14. Șura

15. Coridorul de acces din corpul mare de clădire

16. Coridorul de acces din corpul mic de clădire